Ook het Open Innovatie Lab zit in deze periode niet stil en werkt zoveel mogelijk vanuit huis. Zo ook onze nieuwe vrijwilliger David. Hij stelt zich aan ons voor.

Ik ben David Schuit en ik ben 23 jaar. Ik heb Integrated Product Design gestudeerd in Delft. Nu ben ik werkzoekend en ben ik daarnaast vrijwilliger bij het Open Innovatie Lab en Technolab. Ik raak geïnspireerd van mensen die met passie en doorzettingsvermogen aan hun ambities werken. Voor het Open Innovatie Lab werk ik aan de voorbereiding van de Waterstof challenge en ben ik scrummaster van onze scrums.

Mijn dromen en ambities? Op dit moment vind ik het belangrijkst dat ik de wereld een beetje beter achterlaat dan dat ik hem gevonden heb. En dit kan natuurlijk op veel verschillende manieren, zoals bij Technolab helpen.

Het leuke van Technolab en het Open Innovatie Lab vind ik het enthousiast maken van jongeren over de toekomst en techniek op een leerzame manier. Zelf denk ik graag na over hoe we deze workshops nog beter kunnen maken.

Bij het Open Innovatie Lab is er qua manier van werken een sterke overlap met betrekking tot mijn studieachtergrond. Vanuit mijn studie heb ik ook variërende opdrachten uitgevoerd die door bedrijven werden aangeleverd. Ik kan daardoor goed projectmatig aan verschillende vraagstukken werken op verschillende niveaus. Daarnaast is de variatie en samen met een team aan projecten werken erg leuk. Het is dus een perfecte combinatie.

Open Innovatie Lab is een initiatief van Technolab Leiden

Bezoekadres Open Innovatie Lab:
Bètaplein 28
2321 KS Leiden

Tel. locatie Technolab:
071-5191324

info@technolableiden.nl
KvK: 27372497

 

© Open Innovatie Lab – 2019