Ik ben Meine Jansma en ik ben afgelopen 28 maart 60 jaar geworden. Ik ben vader van vier kinderen, opa van acht kleinkinderen en partner van mijn lieve vriendin uit Leiden.

Ik begeleid de challenges van Airbus en Bouwend Nederland voor het Open Innovatie Lab. Wat mij inspireert aan het Open Innovatie Lab is dat jonge mensen met mooie dingen bezig kunnen zijn. Het liefst zou ik samen met studenten weer een pracht avontuur beleven zoals ik in 2017 al eens heb gedaan bij Selficient.

https://www.hu.nl/selficient-het-huis-van-de-toekomst

In de tijd die ik niet besteed aan het Open Innovatie Lab, ben ik een vrije vogel. In opdracht van de gemeente Leiden en Economie071 doe ik samen met Daniël Bischoff een onderzoek naar een duurzame business case voor het Open Innovatie Lab. Dat betekent op dit moment dat ik veel digitale gesprekken voer met veel mensen in Leiden en omgeving. Uiteindelijk gaan we hier een rapport van schrijven. Dat is best inspannend en zakelijk, maar daartegenover maak ik ook schilderijen, wandel ik en heb ik net samen met mijn vriendin een zeiljacht gekocht om tochten mee te maken. Kortom, ik ben best druk bezig met van alles en nog wat.

Ik ben net 60 geworden. Ik heb al heel veel gedaan en ga denk ik nog van alles doen. Ik heb net een stukje droom omgezet in realiteit: een zeiljacht. We zijn van plan om naar Denemarken te varen en misschien nog wel verder.

Wat mij inspireert of verwondert? Van alles kan mij verwonderen: muziek, toneel, kunst poëzie….. ik heb het allemaal ook gedaan en soms doe ik het nog. Ik heb samen met mijn vriendin de hele Hollandse Kust gelopen, van de sluis in Zeeland tot aan Bad Nieuweschans. Dan ontdek je hoe mooi Nederland is. Kortom: het leven vieren.

Open Innovatie Lab is een initiatief van Technolab Leiden

Bezoekadres Open Innovatie Lab:
Bètaplein 28
2321 KS Leiden

Tel. locatie Technolab:
071-5191324

info@technolableiden.nl
KvK: 27372497

 

© Open Innovatie Lab – 2019