Goed nieuws! We hebben een tijdelijke locatie gevonden voor het Open Innovatie Lab, niet in, maar recht tegenover het BioSciencePark.

Om die reden houdt het Open Innovatie lab op 17 juni een evenement van 12:30 tot 14:30 uur op DZB Leiden, Nachtegaallaan 41 om een kijkje te geven in hoe ver we zijn gekomen!

De wethouders onderwijs en economie van Leiden en de wethouder economie van Oegstgeest openen de bijeenkomst. Ze worden gevolgd door de studenten van het water-project die bezig zijn met de eerste challenge die hun resultaten zullen presenteren. Is het ze gelukt om het Hoogheemraadschap te helpen met het probleem om afvalwater te zuiveren van medicijnresten?

Aansluitend kunnen aanwezigen in een actieve ronde meer te weten komen over de nieuwe challenges die we met onze partners uit het bedrijfsleven gaan starten. Speel je zelf met het idee een opdracht te geven? Dan is dit je kans om je aan te melden! Meld je aan of vraag meer informatie bij agnes@technolableiden.nl of bel naar 06 – 11 25 28 70.

Ken je iemand die deze middag echt niet mag missen? Laat het ons weten, dan sturen wij een uitnodiging.

Zorg dat je geluncht hebt. Wij zorgen voor een klein hapje en drankje!

 

Tot 17 juni, we kijken uit naar je komst!