Ik ben Daphne van Beek, 21 jaar oud en ik ben in Leiden geboren, maar woon nu in Voorschoten. Ik heb al mijn allround laborant diploma niveau drie en ik ben momenteel bezig met mijn niveau 4 biomedisch analist diploma en mijn uiteindelijke doel is om patholoog-anatoom te worden. Ik heb 2 jaar vrijwilligerswerk bij jeugddorp gedaan en als horecamedewerker bij Duinrell.

Past bij mij
Ik ben bij het Open Innovatie Lab terecht gekomen, omdat mijn vorige stage toch niet goed bij me paste. Dat was bij een vrij nieuw bedrijf waar de werkdruk erg hoog lag. Ik gaf al workshops op Technolab, maar ben op een gegeven moment naar Thal toegegaan om te vragen of het Open Innovatie Lab nog challenges had waar ik aan deel kon nemen. Nu doe ik mee met de waterstofchallenge, die veel beter bij mij past.

Ontdekken
Vooral de werksfeer en het wetenschappelijke aspect van de challenge past bij mij. Ik ben zelf graag dingen aan het ontwikkelen en hier wist ik nog niet veel over. De chemische achtergrond vind ik heel erg interessant. Ik hou van ontdekken en nieuwe dingen leren. Daar krijg ik bij het Open Innovatie Lab genoeg gelegenheid voor.

Ik hoop niet alleen heel veel te leren over waterstof. We gaan samen een workshop over dit onderwerp ontwikkelen en ik hoop ook meer te leren over het stukje pedagogiek dat hierachter zit.

Nog even bezig
Ik hoop snel afgestudeerd analiste te zijn gespecialiseerd in microbiologie en daarna hbo forensisch onderzoeker. Daarna wil ik ook nog stage geneeskunde lopen, dus ik ben nog wel even bezig!

Open Innovatie Lab is een initiatief van Technolab Leiden

Bezoekadres Open Innovatie Lab:
Bètaplein 28
2321 KS Leiden

Tel. locatie Technolab:
071-5191324

info@technolableiden.nl
KvK: 27372497

 

© Open Innovatie Lab – 2019